Naše podjetje je nedavno sodelovalo z Ljudsko bolnišnico Pekinške univerze

Čas: 2022-08-15

Stranka sodelovanja: Pekinška univerzitetna ljudska bolnišnica

Izdelki sodelovanja: EKG diagram, B-ultrazvočni papir, papir za spremljanje ploda

Predstavitev izdelka: Inbetter EKG risbe, medicinski snemalni papir, visoko občutljiv snemalni papir, vrsta zvitka ali ta vrsta, več specifikacij: en vodnik, trije vodniki, šest vodnikov, dvanajst vodnikov itd. Ta medicinski snemalni papir je izdelan iz visokokakovostnih surovin iz lesne celuloze, papir je gladek, in barva je jasna; enakomerno vpija črnilo, s stabilno kakovostjo in dolgoročno ne bledi; dvoslojna embalaža, karton s folijo, nepremočljiva, odporna na vlago in praske, varnejši transport.

Prednosti risb EKG:

Ocena strank: To podjetje sem slučajno videl na internetu. Kasneje sem s poglobljenim razumevanjem tega podjetja in pregledom na kraju samem ugotovil, da so risbe EKG, ki jih izdelujejo, izdelane iz osnovnega papirja iz čiste lesne celuloze, tako da lahko risbe EKG enakomerno absorbirajo črnilo, tekstura papirja pa je tesna, Kakovost je stabilna, večplastna prevleka naredi tisk jasnejši, logistika pa sprejme dvoslojno embalažo, karton s filmom, nepremočljivo, odporno na vlago in praske, tako da jo lahko uporabljamo bolj enostavno.

Primer karte EKG: Suzhou Guanhua, z nalogo pomagati več bolnišnicam v družbi, da uporabljajo visokokakovostne karte EKG, vsaka karta EKG je bila strogo preizkušena, dostavljena do vaših vrat in jo je mogoče brezplačno prilagoditi. Poprodajne storitve so zagotovljene in veselimo se sodelovanja z vami. vaše sodelovanje.

Zadnje novice